Organisaties en mensen
groeien als er meer verbinding is

door moed, vertrouwen
en menselijkheid

3 succesfactoren voor
goed werkgeverschap

Mijn visie op goed werkgeverschap is dat het afhankelijk is van 3 succesfactoren. Als deze 3 factoren goed worden geïntegreerd in de organisatie, dan heb je als bedrijf een goede basis gelegd voor goed werkgeverschap.

3 succesfactoren voor goed werkgeverschap

#1 Iedereen in de organisatie weet waar de organisatie voor staat en wat de koers wordt

Als dát bij iedereen bekend is, dan pas kan het breed gedragen worden in de organisatie. Vanaf dat moment kan iedereen voor zichzelf, als team en als organisatie bepalen wat ieders bijdrage gaat worden in het geheel en wat daarvoor nodig is.

#2 Verbinding met de organisatie, met elkaar en met zichzelf is onmisbaar

Ik geloof erin dat organisaties en mensen groeien als er meer verbinding is, oftewel, verbinding met de missie van de organisatie, verbinding met elkaar en verbinding met zichzelf. Voor oprechte verbinding is vertrouwen, moed en menselijkheid nodig. Dat kan alleen ontstaan als iedereen gelooft in de weg naar goed werkgeverschap.

#3 Respectvol en eerlijk met elkaar omgaan

Goed werkgeverschap betekent dat je als directie niet vanuit je gouden toren van alles bedenkt, wat op de werkvloer niet gedragen wordt. Goed werkgeverschap betekent dat je als directie en manager volledig transparant bent in de koers die je als organisatie wilt varen. Het betekent dat je iedereen erin betrekt en vertelt wat de voor- en nadelen van een bepaald keuze zijn. Goed werkgeverschap betekent ook dat je respectvol met iedereen binnen de organisatie omgaat, ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid, geloof of huidskleur.

Kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte op maat.

Caroline Mullers

Is jouw organisatie toe aan goed werkgeverschap?

Bel of mail mij nu voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op